sâmbătă, 12 februarie 2011

Chiftelute de pui

De mult ne era pofta de chiftelute si, cum am avut niste invitati la masa, ne-am gandit la o reteta simpla, satioasa si foarte gustoasa.
Ai nevoie de piept de pui dezosat, ceapa, 1 cartof, 2 oua, patrunjel, marar, sare si piper.
Se toaca carnea, in caz ca nu ati cumparat-o deja tocata. Se curata ceapa si se taie marunt, dupa care se caleste putin intr-o tigaie cu o lingura de ulei. Se fierbe un cartof si se paseaza pana se face ca pentru piure. Intr-un castron se amesteca bine carnea, ceapa, cartoful pasat, niste patrunjel si marar tocat marunt, ouale, sare si piper. Se modeleaza chiftelutele si se pun la prajit in ulei incins sau daca vreti sa fie mai sanatos se pot face si la cuptor, intr-o tava pui cateva linguri de ulei, asezi chiftelutele si ai grija sa nu se lipeasca.

                                                                Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Aata foarte bine.
    Ma gandeam ca ar fi mai bine sa prezentati ingredientele in coloana, ar fi mai usor de parcusrs lista.
    Vad ca filmul de saptamana asta v-a motivat :)

    RăspundețiȘtergere