vineri, 2 septembrie 2011

Frigănele

Cum poţi avea un mic dejun delicios fără să petreci prea mult timp în bucătărie? Ei bine, Da, am făcut frigănele! Şi nu am dat în mintea copiilor doar că nu am mai mâncat de când eram mici...şi să tot fie vreo câţiva ani buni de atunci:)). Ştim doar că aşa repede cum le-am făcut aşa au şi dispărut.


Ingrediente (2 porţii)
1/5 jumătate de lapte
2 linguri de zahăr
2 ouă
4 felii de pâine
50 g unt
zahăr brun

Se pune într-un castron laptele şi în alt castron se pun ouăle bătute. Feliile de pâine se înmoaie în lapte, se dau prin oul bătut şi se pun într-o tigaie cu untul la prăjit, până se rumenesc.
Se pudrează cu zăhar brun.
                                                                Poftă bună!
Photos by Cornelia Gaie

2 comentarii:

  1. N-am mancat in viata mea asa ceva! Nici nu stiam ca exista... sotul meu a incercat sa-mi explice ca ar manca ceva de genul, dar am zis ca nu isi aminteste el bine :)) Multumesc pentru retete - o sa incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi am crescut cu ele si ne plac foarte mult:)
    Sotul stie el ce stie:D...spor sa aveti si sa ne spuneti daca v-au placut.

    RăspundețiȘtergere