Briose delicioase pentru cafeaua de dimineata. Noi le-am pregatit pentru fete de 1 Martie:)
Ai nevoie de:
120 gr unt
100 gr zahar tos
3 oua
miez de nuca maruntit
250 gr faina
1 plic praf de copt
130 ml lapte cald
50 gr fulgi de ciocolata
2 plicuri zahar vanilat
coaja rasa de la o lamaie
1 praf de sare
100 gr zahar tos
3 oua
miez de nuca maruntit
250 gr faina
1 plic praf de copt
130 ml lapte cald
50 gr fulgi de ciocolata
2 plicuri zahar vanilat
coaja rasa de la o lamaie
1 praf de sare
Intr-un castron se pun ouale intregi impreuna cu zaharul tos, zaharul vanilat si praful de sare.
Se mixeaza foarte bine, pana isi dubleaza volumul.
Se cerne deasupra faina amestecata inainte cu praful de copt, se mixeaza bine, apoi se adauga laptele caldut, coaja de lamaie si untul topit si racit.
Se amesteca bine, se incorporeaza fulgii de ciocolata si nuca maruntita.
In tava de briose se pun hartiute speciale in fiecare gaura.
Se umplu cam 3 sferturi din fiecare si se introduce tava in cuptorul preincalzit, pentru 20 - 25 minute la foc mediu.
Dupa ce ai oprit cuptorul lasi briosele in tava 5-10 min.
Se scot pe un platou si se lasa sa se raceasca.
Pofta buna!Se scot pe un platou si se lasa sa se raceasca.
Arata... superb
RăspundețiȘtergereMultumim:)
RăspundețiȘtergere