200 gr unt
40 gr miere
320 gr zahar
700 gr faina
1 lingurita bicarbonat
2 lingurita sare
4 lingurite ghimbir praf
dupa care se toarna compozitia peste faina.
Se adauga bicarbonatul, sarea, doua oua si la sfarsit ghimbirul praf.
Se framanta bine
Luam din aluat, intindem dar nu foarte subtire si decupam cu ce forme avem la indemana.Noi am folosit-o pe cea inimioara ca doar au fost facuti din dragoste:D
Se aseaza in tava de cuptor la foc mic , aprox 10 min.
Se pot servi imediat sau in zilele urmatoare.Sunt execelenti la ceai, lapte sau cafea.
Se framanta bine
Luam din aluat, intindem dar nu foarte subtire si decupam cu ce forme avem la indemana.Noi am folosit-o pe cea inimioara ca doar au fost facuti din dragoste:D
Se aseaza in tava de cuptor la foc mic , aprox 10 min.
Se pot servi imediat sau in zilele urmatoare.Sunt execelenti la ceai, lapte sau cafea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu