duminică, 20 martie 2011

Coaste de porc la cuptor

Ieri am preparat niste coaste de porc la cuptor pe care le-am servit alaturi de cartofi si sos de usturoi verde si au fost delicioase, mai ales ca este o reteta atat de simpla si accesibila.

Ingrediente:
1 kg de coaste de porc
3-4 catei de usturoi
sare, piper, boia, seminte de chimen, cimbru, 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie, 1 lingurita ulei de masline

Se curata usturoiul si se pune intr-un mojar impreuna cu celalalte ingrediente. Se amesteca bine pana devine pasta.
Intre timp, carnea se fierbe timp de 10 min, dupa care se scurge de apa si se unge cu amestecul de mirodenii. Se pune intr-o tava si se baga in cuptor la foc moderat pentru aproximativ 40-50 de minute. Se poate pune in tava un pahar de vin alb.
                                                                      

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu