duminică, 20 martie 2011

Cartofi la cuptor cu untura de gasca

De ceva timp a devenit un obicei ca la fiecare masa in familie, sa pregatim aceasta garnitura care ne place extrem de mult. Are un gust deosebit datorita unturii de gasca.

Ingrediente:
1 kg cartofi
4 linguri untura de gasca
sare, piper, boia, cimbru

Cartofii se curata, se spala si ii taiem in bucati egale. Intr-o tava punem cartofii, adaugam untura, condimentele si amestecam bine.
Bagam tava in cuptor la foc potrivit. Dureaza aproximativ 1 ora si 30 de minute.

Pofta buna!

4 comentarii:

  1. De unde cumpar untura? Eu nu gasesc nici de porc, darmite de gasca...:(

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) Singurul magazin in care nu am mai fost de ani de zile. Am programat o vizita in weekendul urmator. Multam fain.

    RăspundețiȘtergere
  3. :D...Selgros e un must pentru noi pentru ca sunt lucruri pe care le gasesti doar acolo....sigur nu vei regreta.

    Spor:)

    RăspundețiȘtergere