sâmbătă, 30 aprilie 2011

Paste cu trei feluri de branza

Pastele cu sos de branza fac parte din lista noastra de mancaruri preferate, desi este o reteta bogata in calorii:)). Branzeturile dau o savoare deosebita pastelor asa ca nu ezitati sa incercati urmatoarea reteta.

Ingrediente pentru 3 persoane:
400 gr spaghete
50 gr branza cu mucegai
100 gr branza Brie
50 gr branza Camembert
250 ml lapte
5-6 linguri parmezan ras
1 lingura de unt
1 varf de nucsoara
1 varf de sare (pentru fierberea pastelor)
piper

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp, incalziti laptele si untul intr-o cratita.
Adaugati branzeturile maruntite, parmezanul, piperul si nucsoara.
Sosului de branza nu este necesar sa-i mai adaugam sare, deoarece branzeturile contin suficienta sare.
Se lasa la foc mic amestecand pana se topesc branzeturile si se formeaza un sos. Dupa 2 minute adaugam pastele si amestecam bine. Se pun pastele in farfurii si se servesc imediat.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu