marți, 26 aprilie 2011

Drob de pui

O reteta foarte buna, un fel de pate de pui, dar in alta prezntare. Se pregateste foarte usor si este foarte potrivit pentru cei care nu mananca carne de miel. Merge  si la micul dejun, dar si la o masa festiva asa cum a fost pentru noi.

Ingrediente:
400 gr ficat pui
sare
piper
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
3 oua
verdeata
Punem la fiert ficateii de pui cca 30 min.
Se lasa la racit, dupa care  se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat. 
Se adauga doua oua, verdeata, ceapa si usturoiul.

La sfarsit adaugam sarea si piperul, amestecam bine si punem in tava. Punem deasupra si celalalt ou.
Noi am folosit o tava  de chec.
Se da la cuptor cca 45 de min la foc mediu.
                                                                                   Pofta buna!    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu