În urmă cu ceva timp, am avut ocazia să degustăm această prăjitură delicioasă...şi pentru că ne-a plăcut, ne-am hotărât să o încercăm şi noi. O prajitură bună şi pentru copii, sănătoasă şi bogată în vitamine.Vă sfătuim să o preparaţi şi voi....a ieşit foarte bună !!!
Ingrediente ( 10 porţii)
300 g morcovi
100 g cocos
150g zahăr
30g unt
3 ouă
3 linguri făină
1 plic drojdie uscată
1. Morcovii spălaţi, curăţaţi şi raşi se pun într-un castron. Adăugăm zahărul şi nuca de cocos, amestecănd bine.
2. Într-o cratiţă se topeşte untul şi lăsăm să se răcească.
3. Batem ouăle bine şi le amestecăm cu untul topit şi răcit.
4. Adăugăm făina, drojdia şi ouăle peste compoziţia din castron.
5. Ungem cu unt o formă de tort cu pereţii detaşabili şi punem hârtie de copt doar pe fundul tăvii.
6. Turnăm compoziţia în tavă şi se bagă la cuptor pentru aproximativ 35 de minute, la foc moderat.
Când e gata se lasă să se răcească în cuptor.
Poftă bună!
Parca ar merge bine cu un cream cheese frosting :D
RăspundețiȘtergere:) de acord dar si simpla tare buna este!
RăspundețiȘtergere