miercuri, 26 octombrie 2011

Paste cu sos de roşii şi busuioc

Din seria reţetelor rapide, astăzi avem în meniu aceste paste extrem de gustoase. Enjoy !


Ingrediente:
350 paste spirale
8 roşii
2 căţei de usturoi
1 mână de busuioc proaspăt
3-4 linguri de parmezan
sare, piper
2 linguri ulei de măsline

1. Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când sunt fierte, se scot într-o sită şi se trec printr-un jet de apă rece. Se pun deoparte.
2. Încingeţi uleiul într-un wok, adăugaţi roşiile, usturoiul şi busuiocul tocate mărunt.

3. Lăsaţi amestecul la foc moderat timp de 15-20 de minute, până când roşiile se înmoaie. Asezonaţi cu sare şi piper după gust.
4. Adăugaţi pastele şi amestecati bine.
5.Serviţi pastele fierbinţi cu parmezan presărat deasupra.

                                                                      Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu