Pentru ca ne plac pastele foarte mult o sa va prezentam o reteta noua incercata in bucataria noastra: spaghete cu sos de leurda. Este o reteta simpla si gustoasa, cu arome proaspete si intense. O reteta excelenta pentru post si nu numai.
Ingrediente pentru 3 portii:
3 legaturi de leurda
400 gr spaghete
10 linguri ulei de masline
1 lingurita seminte de pin
5-6 linguri parmezan ras
sare, piper
Spaghetele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Leurda se spala si se pune intr-un blender impreuna cu uleiul, semintele de pin, sarea si piperul si se paseaza.
Intr-un wok punem sosul obtinut si adaugam 50 ml din apa in care au fiert pastele.
Lasam sa se incalzeasza bine si adaugam parmezanul.
Punem pastele si amestecam bine. Asezam pastele pe o farfurie si presaram cu parmezan.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu