luni, 23 mai 2011

Fursecuri cu ciocolata si unt de arahide

Fragede si foarte gustoase, fursecurile cu ciocolata sunt genul de desert care dispare inainte de a se raci  bine....asa a  fost la noi:)).Sunt perfecte la ceai sau la cafea fie dimineata sau in orice alt moment al zilei.

3 cani faina
300 gr unt de arahide
3/4 cana zahar tos
3/4 cana zahar brun
2 oua
250 gr unt
150 gr ciocolata neagra
1 mana de nuca (optional)
1 lingurita praf de copt
1 lingurita bicarbonat

Untul taiat cubulete, zaharul si ouale se amesteca cu mixerul. Untul trebuie sa fie la temperatura camerei.
 Se amesteca bine pana se topesc granulele de zahar.
Se adaugam praful de copt, untul de arahide, faina si bicarbonatul.
Adaugam ciocolata
si nuca si amestecan usor.
Lasam compozitia la rece 2 h.
Dam drumul la cuptor si tapetam tava cu hartie de copt.
Se ia din compozitie cu o lingurita si asezam in tava presand cu dosul  linguritei fiecare fursec.
Se dau la cuptor 12-15 minute...si gata:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu