miercuri, 23 martie 2011

Mămăligă prăjită cu seminţe de dovleac

Reţeta aceasta e perfectă pentru atunci când ai poftă de un snack rapid. În caz că ai nişte resturi de la o mămăligă, următoarea reţetă e nemaipomenită. Merge să o iei pentru pacheţel la servici.


Ingredinte:
mămăligă făcută cu o zi înainte
o mână de seminţe de dovleac decojite
boia dulce sau iute în funcţie de cum vă place
1 lingură ulei de măsline

1. Mămăliga se taie cuburi.
2. Se încinge o lingură de ulei de măsline într-o tigaie de teflon şi se adaugă întâi un vârf de boia, după care se pun seminţele decojite şi se călesc puţin adăugând şi cuburile de mămăligă. Se rumeneşte la foc rapid.

                                                              Poftă bună!

2 comentarii:

  1. Mamaliga asta imi aduce aminte de cum ne prajea bunica mamaliga ramasa nemancata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este si mai era si varianta cu lapte....ce bunatate:)

    RăspundețiȘtergere