Din categoria ronţăielilor, am pregătit nişte biscuiţi delicioşi cu migdale.
Ingrediente (aproximativ 60 de bucăţi)
1 cană şi jumătate de unt sau margarină
1 cană de zahăr granulat
1 ou
2 linguri de lapte
1 lingură de vanilie
1/2 linguriţă extract de migdale
4 căni de făină
1 linguriţă de praf de copt
50 gr migdale măcinate
1 cană de zahăr granulat
1 ou
2 linguri de lapte
1 lingură de vanilie
1/2 linguriţă extract de migdale
4 căni de făină
1 linguriţă de praf de copt
50 gr migdale măcinate
Se amestecă untul şi zahărul bine până devine ca o cremă de consistenţa smântânii.
Se adaugă oul, laptele, migdalele măcinate,vanilia şi extractul de migdale şi se bat bine.
Separat se amestecă făina cu praful de copt, apoi se adaugă treptat la mixtură, şi se amestecă până obţinem o cocă fină.
Se întinde câte o foaie aluat de grosimea unui deget şi în funcţie de ce forme avem la îndemână decupăm biscuiţii.
Se dau la cuptor pentru 15 min la foc potrivit.
Ce bine merg biscuitii langa un ceai la gura sobei!!!
RăspundețiȘtergereDaaa, sunt perfecti!
RăspundețiȘtergerefoarte frumosi ti-au iesit... dar, ai pus si ceva migdale macinate, nu?
RăspundețiȘtergereMultumim,Andreea......da,cam 50 gr migadale macinate:)
RăspundețiȘtergereimi place foarte mult reteta ta! sotul meu e tentat de reteta ta :)
RăspundețiȘtergere:)merita incercata.Sa ne spui cum au iesit daca te hotarasti sa faci...sau sotul tau:D
RăspundețiȘtergere