O masă simplă, hrănitoare şi plină de savoare este oricând binevenită. Peştele nu ar trebui să lipsească din meniul unei noi săptămâni de lucru, de aceea vă prezentăm o reţetă de nota 10.
Ingrediente:
2 peşti - noi am ales de data acesta chefal
câteva fire de pătrunjel
2 căţei de usturoi
1 lămâie
sare marină, piper
1. Peştii se curăţă, se spală şi se crestează.
2. Curăţăm usturoiul şi îl pisăm adăugând 2 linguri de ulei de măsline.
3. Umplem peştii cu usturoi, pătrunjel şi 2 felii de lămâie.
4. Se pun pe grătarul încins. După 5 minute îi întoarcem şi pe partea cealaltă.
Poftă bună!
arata minunat! Ador pestele la gratar :)
RăspundețiȘtergerepupicei
Neata,Emily.......si noua ne place foarte mult pestele fie la gratar,cuptor,etc,peste sa fie:)
RăspundețiȘtergerete pupam
Imi place pestele tare mult.Pup!
RăspundețiȘtergere