Vă place Bounty ? Noi nu-l putem refuza niciodată! Aşa că am ales să facem nişte bomboane după reţeta Bounty Bars a Laurei Adamache şi vă spunem sigur că a fost o alegere bună!
Ingrediente (25 buc)
· 85 gr zahar
· 50 gr unt
· 200 gr frisca lichida
· 200 gr fulgi de nuca de cocos
· 300 gr ciocolata cu lapte
Punem pe foc untul, frisca si zaharul.Luam cratirta la o parte de pe foc si adaugam nuca de cocos si amestecam bine.
Compozitia o lasam la rece 30 minute.Formam bile,le ''inecam'' in ciocolata si le lasam la scurs pe un gratar.
Compozitia o lasam la rece 30 minute.Formam bile,le ''inecam'' in ciocolata si le lasam la scurs pe un gratar.
Enjoy!
wow!
RăspundețiȘtergere:)Asa am zis si noi cand am vazut reteta si ne-am pus pe treaba imediat...sunt delicioase!
RăspundețiȘtergereYammyyyyyy..... Cocos si ciocolata....ce iti mai poti dori?
RăspundețiȘtergereHe,he..buna combinatia,nu?
RăspundețiȘtergerepupici
ummm..abia astept sa incerc si eu..dupa cate
RăspundețiȘtergerevad..clar...o sa merite efortul:)
Chiar merita, sa ne spui daca ti-au placut:)
RăspundețiȘtergereSuuuper:)Andreea M.
RăspundețiȘtergereMultumim,Andreea M:)...pupici
RăspundețiȘtergerema gandeam azi ce sa pregatesc pentru niste prieteni..clar am gasit aici cel putin 5 ideei..acuma mai sa ma hotarasc care din ele..toate par delicioaseeeee..:)anca
RăspundețiȘtergereAnca, ne bucuram foarte mult si speram sa placa si prietenilor tai ce ai ales.Te pupam si te mai asteptam:)......multumim de vizita si de aprecieri
Ștergere