vineri, 2 decembrie 2011

Sisters'Kitchen la Jaff



JAFF

Just another fashion fair...NOT
10 dec. 2011 @ Institute The Café ( Stirbei Voda, 104-106)
ora 14
.00, intrarea liberă



        ''Cea de-a patra ediţie JAFF (şi prima indoor) celebrează designul românesc pregătit să păşească pe catwalk.



10 designeri talentaţi îşi vor expune colecţiile pe 10 decembrie în cadrul JAFF, la Institute The Cafe (Calea Stirbei Voda, 104-106). Vei regăsi îmbrăcăminte şi accesorii semnate de Zaza Boutique, iHeart Concept Store, The VandalList, Oana Lazăr, Gabriela Urda, Antante şi Ştefania Savu, în spaţiul hip şi prietenos al cafenelei de la parterul clădirii Millenium.


Şi pentru că susţinem designul românesc 100%, Tina R îţi pregăteşte un concept special, cu modă şi despre modă, cu un voucher cadou pentru magazinul online proaspăt lansat.


Brandstalk ni se alătură din nou pentru a sprijini tinerii designeri, cu un concurs dedicat exclusiv acestora, aşa că vino şi ajută-ne să premiem creatorul tău preferat.



Dacă îţi doreşti un look inspirat pentru party-urile de sâmbătă sau părul tău are nevoie de o schimbare, stiliştii La Bibliotheque îţi oferă un makeover la standul de beauty, în timp ce pe fundal se aude Camil.



Nu lipsesc nici deliciile culinare, Sisters Kitchen îţi pregătesc bunătăţi home made de succes, pe care le poţi savura în timp ce răsfoieşti Revista Atelierul sau un număr din WAD, Vogue sau Love Magazine.


JAFF – just another fashion fair …NOT! este un fashion & crafts fair focusat pe promovarea tinerilor designeri şi artişti underground din România, organizat de www.hypestreet.ro. La JAFF găseşti îmbrăcăminte şi obiecte unicat sau în serie limitată ale tinerilor designeri locali, delicii culinare, carte, reviste şi muzică live.




Sponsori: Institute Cafe, Tina R, Brandstalk, La Bibliotheque

Parteneri media:PeTocuri.ro,Vickipedia.ro, Cărtureşti.ro,Hipmag.ro,veiozaarte.ro,oitzarisme.ro, Revista Atelierul, Artclue.net, Neaparat.ro, gingergroup.ro,


Va asteptam cu drag:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu