Cu dedicatie pentru big sister care a devenit fan pandispan cu visine, doar ca de data asta nu a prins nici macar o bucatica pentru ca era plecata la mare:)).....dar ne-am ocupat noi de el.......tare bun a fost!!!
Ingrediente:
7 oua
7 linguri apa
7 linguri ulei
1 cana si jumatate faina
1 cana si jumatate zahar
700 g visine
1 praf de copt
1 plic zahar vanilat
7 linguri apa
7 linguri ulei
1 cana si jumatate faina
1 cana si jumatate zahar
700 g visine
1 praf de copt
1 plic zahar vanilat
Dupa ce au fost spalate si curatate visinele, se pun intr-o sita si se lasa sa se scurga de zeama.
Se separa ouale si se bat albusurile spuma.
Se separa ouale si se bat albusurile spuma.
Se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop, apoi se toarna fierbinte peste albusuri amestecand cu mixerul aproximativ 1 minut.
Peste compozotia obtinuta se pune uleiul si amestecam, se pun galbenusurile amestecand continuu, apoi praful de copt dizolvat si faina.
Se unge o forma cu unt sau margarina, se toarna compozitia si la urma visinele.
Se coace la foc potrivit 40-45 minute.
Dupa ce s-a mai racorit se taie prajitura si se scoate din forma.
Se coace la foc potrivit 40-45 minute.
Dupa ce s-a mai racorit se taie prajitura si se scoate din forma.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu