duminică, 5 iunie 2011

Paste umplute cu caş şi mărar

Azi vă propunem o reţetă de paste cu umplutură de caş şi mărar. Simplu de preparat, gustoase şi săţioase.

Ingrediente:
1 pachet paste mari pentru umplut (rigatoni sau canelones)
250 gr caş
100 gr caş afumat
1 legatură mărar tocat mărunt
1 ou
5 roşii potrivite
sare, piper

Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se scurg şi se trec printr-un jet de apă rece. Se pun deoparte. Intr-un bol amestecăm caşul ras, oul, sarea, piperul si mărarul tocat.
Fiecare pastă se umple cu amestecul pregătit si se aranjează într-o tavă unsă cu unt.
Intre fiecare strat de paste se rade caş afumat şi se pun 1-2 linguri de roşii tocate mărunt, procedând astfel până terminăm ingredientele.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit şi se lasă până se topeşte caşul.
                                                                           Poftă bună!

2 comentarii:

  1. ce bine arata :) incerc si eu reteta saptamana asta (ca tot nu stiam ce sa mai mananc:)

    RăspundețiȘtergere