sâmbătă, 12 februarie 2011

Paste cu bacon si mozzarella la cuptor

Iata o reteta simpla , in caz ca nu aveti mult timp de bucatareala. 
Aveti nevoie de paste, bacon, ceapa, 2 catei de usturoi,  cateva frunze de bucuioc proaspat sau uscat (de preferabil proaspat), passata de rosii sau rosii decojite in suc propriu, mozzarella rasa, parmezan, sare si piper.
Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie adanca se rumeneste ceapa si baconul, dupa care adaugam sosul de rosii , 2 catei de usturoi pisati, sare si piper.

Se lasa preparatul la foc moderat aproximativ 25 de minute. 
Pastele se amesteca cu sosul si cu busuiocul taiat marunt. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza un strat de paste si unul de mozzarella. 


Se presara parmezan ras si se da la cuptor pentru 20 de minute. Serviti fierbinte.

                                                                            Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Incercati sa folositi cat mai putin blitz cand fotografiati mancarea, folositi lumina naturala pe cat posibil ;) Succes.

    RăspundețiȘtergere