joi, 26 ianuarie 2012

Bomboane Bounty

     Vă place Bounty ? Noi nu-l putem refuza niciodată! Aşa că am ales să facem nişte bomboane după reţeta Bounty Bars a  Laurei Adamache şi vă spunem sigur că a  fost o alegere bună!
  Ingrediente (25 buc)
·         85 gr zahar
·         50 gr unt
·         200 gr frisca lichida
·         200 gr fulgi de nuca de cocos
·         300 gr ciocolata cu lapte

Punem pe foc untul, frisca si zaharul.
Luam cratirta la o parte de pe foc si adaugam nuca de cocos si amestecam bine.  
 Compozitia o lasam la rece 30 minute.Formam bile,le ''inecam'' in ciocolata si le lasam la scurs pe un gratar.
     Daca nu ne grabim sa le servim le tinem peste noapte la rece si le imbracam in ciocolata a doua zi. 
 Enjoy!

10 comentarii:

  1. :)Asa am zis si noi cand am vazut reteta si ne-am pus pe treaba imediat...sunt delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Yammyyyyyy..... Cocos si ciocolata....ce iti mai poti dori?

    RăspundețiȘtergere
  3. ummm..abia astept sa incerc si eu..dupa cate
    vad..clar...o sa merite efortul:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar merita, sa ne spui daca ti-au placut:)

    RăspundețiȘtergere
  5. ma gandeam azi ce sa pregatesc pentru niste prieteni..clar am gasit aici cel putin 5 ideei..acuma mai sa ma hotarasc care din ele..toate par delicioaseeeee..:)anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, ne bucuram foarte mult si speram sa placa si prietenilor tai ce ai ales.Te pupam si te mai asteptam:)......multumim de vizita si de aprecieri

      Ștergere