joi, 27 octombrie 2011

Dovleac copt

Cea mai simplă reţetă cu dovleac! Preparat în felul acesta, dovleacul îşi păstrează propietăţile şi aroma. So...enjoy!


Ingrediente:
1 dovleac
miere şi scorţisoară (opţional)

1. Dovleacul se curăţă de seminţe şi se taie bucăţi.
2. Se pune într-o tavă de cuptor pe care am pus hârtie de copt.
3. Se bagă tava la cuptor şi se lasă aproxiativ 1 oră.
4. După ce s-a copt, servim dovleacul uns cu puţină miere şi presărat cu scorţisoară.

                                                    

2 comentarii:

  1. imi place foarte mult dovleacul copt si cand am vazut fotografia ta, toate amintirile cu bunica si toate serile pline de povesti si vise frumoase mi-au revenit in minte! :* arata minunat si e delicios!

    RăspundețiȘtergere